Fra Tribalwars Wiki NO
Revisjon per 20. apr. 2015 kl. 16:20 av Dakapo (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk
Script.png


For deg som er en premiumbruker, finnes det et hav av script som du kan legge til i hurtigmenyen din. En liste over alle våre godkjente script kan du finne på det offentlige forumet vårt.

På denne delen av forumet kan du også se hvilken status de forskjellige scriptene har.

Her kan du også be om hjelp fra våre scriptansvarlige dersom du har et problem med et script som ikke fungerer, eller dersom du lurer på om et script kan bli godkjent hos oss. Husk at du er nødt til å følge en ordentlig mal dersom du ønsker å få et script godkjent - det holder med andre ord ikke å bare be om at et script blir godkjent. Det er nødt til å være ordentlig gjennomført for å gjøre jobben til de som skal teste dette lettere.

Det er veldig viktig å påpeke at dersom et script ikke finnes på dette forumet, så er det ikke lov å bruke det før det evt har blitt testet og godkjent først.


Det kan også nevnes at bot og/eller andre programmer som gjør automatiske handlinger på spillet ikke er og aldri vil bli godkjent.


Våre scriptansvarlige er Hophoolio og X O C O X. Du er velkommen til å ta kontakt med en av de om det er noe du lurer på ang script.