Farmeassistent

Til navigasjon

Farmeassistent

Farmeassistent gir deg muligheten til å lettere sende farmeangrep på barbarlandsbyer/gråbyer rundt deg. Du kan gjøre dette enten ved å gå innpå kartet eller via nye angrepsrapporter i kontoadmin oversikten.

Du kan opprette to maler som kan inneholde forskjellige kombinasjoner av tropper som skal sendes som farmeangrep. For å gjøre dette enkelt har vi kalt disse A og B.

Oppretting av ny mal

For å opprette en ny mal trykker du på ny mal som står under rediger mal. En ny funksjon skal da komme fram på høyre side av siden.

Du kan gi din mal en beskrivelse som gjør at du kan gjenkjenne disse i fremtiden.

Så snart du har tastet inn ønsket troppekombinasjon, trykker du på "lagre" for å føye den til under maler.

Redigering eller sletting av mal

Hvis du har bruk for å endre beskrivelse eller tropper inne i en mal, kan du redigere dette ved å trykke på beskrivelsen til malen eller under rediger mal.

Dersom du heller vil slette malen å starte på nytt igjen, kan du gjøre det ved å klikke på det røde krysset som du finner i høyre hjørne i beskrivelsen.

Bruke Farmeassistent fra kartet

Am fa map.png

Når du har satt opp dine to maler kan du bruke farmeassistenten på kartet. Du må ha kontekstmeny aktivert for at dette skal fungere!

Når du trykker på en barbarlandsby/gråby, legg merke til de nye ikonene du får opp skrevet som A og B. Disse viser tilbake til malen som du opprettet med farmeassistenten. For å sende et angrep trykker du på ikonet og troppene vil bli sendt, dette uten bruk av bekreftelse.

Vennligst noter at dette kun vil virke på barbarlandsbyer/gråbyer. Det er ikke mulig å angripe en spillerby uten å gå inn på samlingsplassen og bekrefte angrepet.

Bruke farmeassistent fra kontoadmin oversikten

Am fa ov.png

Du kan også bruke farmeassistent til å sende tropper basert på seneste rapporter. Du kan gjøre dette ved å bruke siste plyndringer widjet fra oversikten.

Denne widjeten vil vise en liste av siste rapporter hvor du har angrepet en barbarlandsby/gråby og plyndret den for ressurser.

Akkurat som på kartet kan du trykke på enten A eller B for å sende tropper med en av dine maler.

Der er også et C ikon som har en spesiell funksjon og er ikke relatert til noen av dine tidligere maler. Ved å trykke på C vil du bruke din aller siste speiderrapport til å regne ut hvor mange tropper du er nødt til å sende avgårde for og få med alle ressursene i den landsbyen. Du vil få opp et popup vindu med det nøyaktige antall tropper som ble sendt.

Du kan kun bruke C hvis du nylig har speidet landsbyen.