Sikkerhet

Til navigasjon

Sikkerhet

Her vil du få litt viktig informasjon om sikkerheten i Tribal Wars.

Passordet ditt vil bare bli lagret på en kryptert måte. Det er ikke mulig for deg å kryptere passordet på den måten, men det er noen måter folk kan få tak i passordet ditt:

• Du har valgt et usikkert passord som er enkelt å gjette
  • Du har logget inn på kontoen din fra en offentlig datamaskin. Det er fare for at passordet har blitt lagret der, eller for at noen så på da du skrev inn passordet
  • Du har blitt utsatt for svindel

Her er noen tips om hvordan du kan beskytte deg mot de ovennevnte tingene. Tipsene kan høres litt tåpelige eller overdrevne ut, men vi vet av erfaring hvor mange spillere som sender forespørsler til support fordi passordet har blitt "stjålet" på en av de ovennevnte måtene.

• Passordet bør ikke være ditt fornavn eller etternavn. Det anbefales heller ikke å bruke et passord som "1234" eller "passord". Det er alltid bra å kombinere tall, bokstaver og spesialtegn. Dette kan høres komplisert ut, men bare å legge til et "!" i midten av ordet styrker passordet mye. Nummeret må velges tilfeldig.
  • Når du logger inn på en offentlige datamaskin, slik som på skolen eller på en internettkafé, er det viktig at du ikke velger å forbli pålogget. Velg alltid "Nei" når du blir spurt om du vil lagre passordet. Det er også viktig å sikre at ingen står bak deg og ser hva du skriver når du logger på.
  • Tribal Wars Teamet vil aldri spørre etter ditt passord. Dersom noen skulle finne på å spørre etter ditt passord må du være mistenksom – dette skal også rapporteres til support. Det finnes sider som har ”ekstern godkjenning” og du vil da se ”www.tribalwars.no” i adresselinjen - dette er da ikke svindel. Disse sidene bruker et grensensitt mellom stammene og har derfor ingen mulighet til å få ditt passord. Et eksempel på dette er TWplus hvor du må godkjenne før du kan legge igjen en kommentar.
  • Generelt bør du aldri bruke det samme passordet på flere sider. Det er spesielt viktig å ikke bruke samme passord for kontoen som for e-postadressen. Slik vil du, selv om noen skulle knekke passordet ditt i spillet, likevel kunne endre det via e-post. Skulle også e-postadressen din bli stjålet, har du nesten ingen muligheter å få tilbake kontoen.

Tilbake til hovedsiden. |}