Kontovakt

Til navigasjon

Enkelte ganger kan det hende at du blir nødt til å ta deg en pause fra spillingen, og det er her bruken av kontovakt kommer inn. En kontovakt er en som forvalter kontoen din mens du selv ikke har muligheten til å gjøre det. Du setter opp en kontovakt ved å gå på innstillinger -> kontovakt, og skriver inn brukernavnet på den spilleren som du ønsker å ha som kontovakt.

Det som er veldig viktig her er at du har tillit til den spilleren du velger å ha som kontovakt, ettersom vedkommende kan gjøre stor skade på kontoen din. Det er selvfølgelig i mot våre regler her på TribalWars å misbruke en kontovakt, men i de fleste tilfellene vil det ikke være mulig å rette opp i eventuelle ting som har blitt gjort av kontovokter. Det kan derfor være lurt å gi spesifikke retningslinjer på hva som skal gjøres og ikke. Når du er tilbake, trenger du kun å logge inn på kontoen din på vanlig måte for å avbryte kontovakten.

En ting som er litt viktig når du skal bort en liten periode, er å bestemme hva du ønsker at en kontovakt skal være i stand til å gjøre på kontoen din. Du kan gjøre det både mulig og umulig for en kontovakt å bruke dine premiumpoeng på f.eks premiumkonto og andre tidsbaserte funksjoner. Det kan være en fordel å nekte kontovakter å gjøre dette, men da må du også være sikker på at ting som f.eks premiumkonto ikke utløper mens du er borte.

Dersom en konto får over 40 dager med kontovakt, vil det bli en begrenset konto - det vil si at det ikke lengre vil være mulig å sende ut angrep, støtte eller ressurser til andre spillere.