Premiumkonto

Fra Tribalwars Wiki NO
Til navigasjon

Premiumkonto er gir deg enkelte fordeler på spillet som vil gjøre spillet lettere for deg når kontoen din får en viss størrelse. Vanlig premiumkonto kan du aktivere for 3, 7, 14 og 30 dager.

I tillegg til denne har du kontoadmin (3, 7, 14 og 30 dager) og farmeassistent (7 og 30 dager) som du kan aktivere. Aktivering av dette krever at du har premiumpoeng, og dette kan du kjøpe via flere forskjellige betalingsmetoder på premiumsiden på spillet - eneste du trenger å gjøre er og klikke på "premium" i hovedmenyen.


Premiumkonto

Med en premiumkonto får du flere fordeler, og her vil vi fortelle deg om noen av de.

Byggekø

Med en premiumkonto er det mulig å sette flere bygninger i kø, i motsetning til den ene en kan uten premiumkonto. Med denne funksjonen kan du bedre utnytte din hovedbygning fullt ut.

Building order.jpgStørrelsen på kartet kan justeres

Kartet kan utvides fra sitt normale på 7x7 til bl.a 15x15 og flere andre valg. Med denne muligheten får du et langt bedre overblikk over dine omgivelser.

Map size.jpgLandsbyoversikt

Status for bygninger, enheter og forskning vises i landsbyoversikten. Du kan også se dine egne troppebevegelser her, og ikke bare i samlingsplassen.

Village overview.jpgMarkér spillere med farge

Dersom du ønsker det, kan du markere spillere på kartet med forskjellige farger. Dette gjør det mulig å få en bedre oversikt over spesifikke venner og fiender. I tillegg til dette kan du enkelt se hvilke byer du har sendt angrep mot, pga noen angrepsikoner som vil vises på kartet.

Color villages.jpgHurtiglinje

Under den vanlige menyen har det dukket opp nok en linje - denne kalles hurtiglinje. Her kan du selv legge til linker til forskjellige ting som du føler er nyttig å ha. Dette kan være bygninger, script eller andre ting. Det vil allerede være linker til de forskjellige bygningene, men disse kan du fjerne om du ikke trenger de.

Bar.jpgAndre oversikter som er tilgjengelig

Kombinert: Oversikt over bl.a produksjon, forskning og tropper Tropper: Oversoikt over tropper som er utenfor og i dine egne byer Flere oversikter: Kommandoer, innkommende, bygninger, forskning og grupper

Overview combined.jpgFlere forskellige oversikter over landsbyer

Med landsbypilene kan du enkelt skifte mellom byene dine. På samlingsplassen kan du også se hvilke byer du har sendt angrep mot, og du kan også opprette egne favorittlister over spesifikke byer for å gjøre ting enklere for deg.

Village navigation.jpgKartinformasjon

På kartet kan du se forskjellig informasjon som moral og avstanden til en landsby du har markert. På dine egne landsbyer kan du sjekke ressurser, tropper som er i byen, handelsfolk og innbyggertall. Du kan også se når du sist angrep en by, og om angrepet var en suksess eller ikke.

På kortet kan du se moral og afstanden til landsbyen du markerer. På dine egne landsbyer, kan du se råstoffer, tropper i byen, handelsfolk og indbyggertal. Du kan også se hvornår du sidst angreb byen, og om angrebet var en succes.

Popup.jpgPolitisk kart

Det politiske kartet gir deg en oversikt over hvilke områder som tilhører deg og din stamme.

Political map new.pngNotatblokk

Du har også en notatblokk tilgjengelig som du kan bruke til å skrive beskjeder til deg selv, eller planlegge operasjoner.

Notebook.jpgVåpenskjold

Det er mulig for deg å laste opp ditt eget personlige våpenskjold som vil vises på din profil. Dersom du er stammeleder kan du også laste opp et våpenskjold til stammen din.

Profile.jpgRekrutter

Du kan lett rekruttere tropper i alle byene dine samtidig ved å bruke masserekrutteringen.

Mass recruitment.jpgInaktivitet

En konto som har premiumkonto aktivert vil ikke bli slettet pga inaktivitet.

Inactivity.jpgReklamefri

Dersom du har en premiumkonto, søtter du TribalWars direkte og slipper derfor diverse reklame på spillet.

Noad.jpgog mye mye mer...

Du kan også sende meldinger til alle i din stamme, samt se om et angrep gikk igjennom eller ikke. Du kan også nyttige linker i simulatoren din, og du kan også se om dine venner er påloggget eller ikke. Med en premiumkonto støtter du også videre utvikling av TribalWars.

Tribalwars.jpg|}