Casual

Til navigasjon

Casual

Hva er egentlig en Causal verden? Dette er en verden hvor spillere som har blitt nedadlet på andre verdener får muligheten til å starte på dersom de ønsker dette. Det er med andre ord en lukket verden som det ikke er mulig å bli med på uten å ha blitt adlet helt ned på en annen verden.

Når du velger å starte på Casual, får du med deg en kopi av din siste landsby. Denne starter du da opp med, og den kan ikke adles av andre.

Alle våre verdener er linket opp mot Casual, bortsett fra Classic som restartes ganske ofte og ville skapet problemer på Casual pga det.

Casual er ikke en normal spilleverden. Det vil si at den ikke kommer til å bli avsluttet med at en vinnerstamme kåres. Tanken bak Casual er at dersom du er usikker på spillet og gjerne ønsker å lære deg litt mer, kan du gjøre dette i en tryggere atmosfære enn ute i en ordentlig verden.

Når du føler at du er trygg nok på det du har lært deg, håper vi at du etter hvert vil bli med på en ordentlig verden. Det er tross alt kun der du kan være med på å vinne en verden.

Casual skal også hjelpe deg ved å gi deg tips på hva du burde gjøre i gitte situasjoner. Her kommer forskjellige guider som har blitt skrevet av spillere veldig godt inn. Om du tar vare på velkomstmeldingen du får når du først blir med på verden, vil du kunne få en god del tips til hva du burde gjøre seinere.

Innstillingene til casual kan du finne her