Forcas

Til navigasjon

Forcas

Forcas er ei 86-modell fra vakre Østfold. Hun oppdaget Tribal Wars en vinterdag for 3 år siden og ble dratt inn i et samfunn med utrolige mange flotte mennesker. Seinere det samme året ble hun innviet i teamet og jobber gledelig for alle og enhver av dere den dag i dag.

Øvrig informasjon

Skype: misskathy4
Mail: forcas@tribalwars.no
Forum: Forcas
Mine Verdener
V1:Administrator
V2:Spiller ikke
V3:Administrator
V4:Spiller ikke
V5:Point Taken.(Orginal) Smud(Nåværende)
V6:Spiller ikke
V7:Forummoderator
V8:Administrator
V9:Skal spille
Okkupasjon
Ingame:Administrator
Forum:SuperModerator

Historie

Forcas begynte sin TW karriere under nicket misskathy på no1 i februar 2008. Hun ble tidlig hektet og dro med seg sin partner in crime, Antonine, i dragsuget. Det ble et godt og langt år på no1, med vennskap, svik og mange latterkuler. I desember 08 søkte hun seg til teamet og ble forumoderator under nicket misskathy og var der frem til Totti ankom som CM. Fra den dagen kom Forcas frem i lyset og har vært der frem til i dag. Historien bak nicket Forcas startet på no3 og tok en rimelig kjapp slutt som spiller.

Verden 3 (no3)

På verden 3 var Forcas medlem av stammen Dark Angels of Death, som senere merget med Mario Bros og da gikk under navnet Say What?. Stammen ble ingen stor suksess ingame, men mange av medlemmene har siden blitt mer synlige gjennom arbeid i TW-teamet. I tillegg til Forcas har ogsåMr. Game and Watch, Antonine, Yoshi. og Fizzmann både vært innom TW-teamet og stammen Say What?.

Verden 5 (no5)

Forcas (Point Taken.) startet å spille verden 5 med inget ønske om å spille, men hun kjedet seg og valgte å starte likevel og joinet den premade stammen hun var invitert i; nemlig SUN. Vi ble en stor suksess, men tilslutt tok livet utenfor spillet større overhånd og stammen ble oppløst. Forcas dro videre til Berm, men var ikke der lenge før halvåret i USA begynte. Da hun kom tilbake gav hun sin konto til spilleren som hadde spilt konton, mens hun var borte og tok over Smud. En konto hun stortrives på den dag i dag.

Andre verdener

Øvrig så har Forcas vært innom en del andre verdener og marked enn .no. Spesielt mye har hun kost seg på .net. Det er ikke så mye å snakke om, men har spilt litt på w2 blandt annet. + mange andre verdener hvor det bare har vært for å spille oppstart.

En annen verden Forcas likte seg godt på var uk3. uk3 var typ av samme kaliber rangert på fun-grad til like morsomt og fullt av drama som no1.

Moderatorstillingen

Forcas søkte som moderator da hun den gang kalte seg misskathy. Hun ble tatt inn i varmen som forumoderator og koste seg i teamet. Hun sluttet faktisk i teamet 2 uker før Totti kom til .no, men søkte seg inn igjen som Forcas og spillmoderator. Siden den gang har hun hatt en del ansvar relatert til ingame, men også oppgaver som supermoderator på forumet.

Forcas stortrives som en del av teamet på .no fordi hun daglig får muligheten til å gjøre spillopplevelsen til spillerne optimal.