Forhåndsregistrering

Til navigasjon

Hva er forhåndsregistrering?
Forhåndsregistrering tillater deg å registrere deg på en verden sånn at du reserverer en plass blandt de første til å joine verden når den blir åpna. I tillegg kan du invitere venner til å joine deg i det samme område som du starter opp, eller så kan du bli invitert. Du vil også se en liste over tidligere stammevenner som kan hjelpe deg til å komme på personer du kanskje ønsker å invitere. Denne informasjonen er forløpig kun eksempelvis og vil ikke vise noen av dine nåværende stammevenner.

Hvordan får jeg tilgang dit?
Så snart en verden har blitt åpnet for forhåndsregistering, trenger du kun å logge inn. Det vil være en knapp tilgjengelig som gjør at du kan velge hvilken verden du ønsker å forhåndsregistrere deg i.

Hvordan inviterer jeg noen?
Etter at du har kommet deg inn i forhåndsregistreringsvinduet, kan du invitere gamle venner og stammevenner ved å klikke på invitasjonslinken ved siden av brukernavnene deres. Alternativt kan du også selv skrive inn brukernavnet til de spillerne du måtte ønske å invitere inn i feltene, dersom dem du måtte ønske å invitere ikke dukker opp på listen.

Hvor nært mine venner vil jeg bli plassert?
Om du sjekker ut dette bilde, så vil du se en spiller som har invitert 10 av sine venner. Om du inviterer flere vil dem til slutt slutte å dukke opp oppover, men i stedet forme en sirkel rundt deg. Vi anbefaler deg å tenke nøye over hvor nært du ønsker å ha dine venner, og del deretter opp dine invitasjoner etter det.

Hvordan fungerer det?
Så snart du velger å forhåndsregistrere deg på en verden, vil en landsby automatisk bli plassert ut for deg når den verden åpner.

Kan jeg velge retning?
Nei. Din landsby vil bli plassert på kartet uten å gi deg muligheten til og velge hvor du ønsker å starte (Nord-øst, Nord-vest, Sør-øst, Sør-vest).

Hvor mange venner kan jeg invitere?
Du kan invitere en total på 100 spillere, men kun 40 vil ha mulighente til å godta invitasjonen din. Vi anbefaler deg å dele opp dine invitasjoner dersom du ønsker å invitere flere enn 15 spillere, på den måten vil dere bli litt mer spredt.

Kan jeg...
...avvise invitasjoner jeg mottar?
Ja, du kan velge om du ønsker å avvise en invitasjon.

...trekke tilbake invitasjonen?
Nei, det er opp til dem du måtte invitere om dem ønsker å godta invitasjonen eller ikke etter at du har sendt dem ut.

...slette min forhåndsregistrering?
Nei.

...registrere meg på nytt etter at verden har åpnet? Nei, og du kan heller ikke invitere venner til å starte i ditt område heller.