Fra Tribalwars Wiki NO
Hopp til: navigasjon, søk

Alt i alt finnes det tre forskjellige forskningssystemet som kan brukes på våre verdener. Det forskningssystemet som blir brukt på flest verdener er enkel forskning og 3nivå.

10nivå blir veldig sjeldent brukt, og det kan være vanskelig å finne en verden hvor dette er aktivert.

Enkel forskningssystem

I motsetning til de to andre forskningssystemene, gir enkel forskning enhetene kun muligheten til å være i to faser: Ikke fremforsket og fremforsket.

Det er kun mulig å rekruttere enheter så fremst du har forsket på de i smien, men slagkraften til enhetene blir ikke påvirket av forskning siden det kun er et tilgjengelig nivå.

Det er ikke mulig å nedgradere forskninger av enheter.


Enkel forskning.png


10nivå system

Dette nivået er ganske lik 3nivå systemet, men det gjør det mulig for hver enhet å bli oppgradert til nivå 10. Jo høyere nivå enheten har, jo bedre vil enheten utføre sine plikter i kamp. Det er ingen grense på hvor mange forskninger du kan ha i èn by!


Nivå10.png


3nivå system (opp til maks 15) - også kalt 15tech

Dette forskningssystemet kan også bli referert til som '15tech systemet', og det kommer av at det til sammen kun er mulig å forske på 15 nivåer.

Enheter starter normalt på nivå 0, eller i andre ord ikke forsket på i det hele tatt. Unntakene er spydmenn og sverdmenn, disse vil du alltid starte med og kan ikke nedgraderes.

Hver enhet kan oppgraderes til maks nivå 3. Når en enhet blir nivå 1 får du muligheten til å rekruttere de. På nivå 2 er de 25% kraftigere, og på nivå 3 har bonusen økt til 40%.

Siden du kun kan ha 15 aktive forskningsnivåer i byen din, blir du tvungen til å velge nøye hva du ønsker å forske på. Det er mulig å nedgradere forskningsnivåer igjen om du føler det blir nødvendig.


15tech.png