Fra Tribalwars Wiki NO
Hopp til: navigasjon, søk

Tilbake til hovedsiden.

Tillatte språk

Dette er i utgangspunktet et norsk forum om ikke annet er spesifisert. Dansk og svensk er tillatt så lenge det er lett forståelig. Begrens andre språk til kortet sitat eller setninger som passer den spesifikke situasjonen.

Oppførsel

Vennligst oppfør deg innen normal folkeskikk og vis hensyn. Vært klar over at det er spillere fra forskjellige aldersgrupper og med forskjellig "spill kunnskap". Derfor vennligst ha tålmodighet hvis det kommer spørsmål som du anser som "dumme" eller "barnslige".

Det er tillatt å bruke taktikk for å provosere dine motstandere i Politikk og Propagandadelen av forumet så lenge taktikken er basert i spillet.

Personangrep er ikke tillatt overhodet på forumet eller i noen andre "private" forum. Vær påpasselig med at alle fornærmelser eller "flames" er spill relatert. Personangrep eller fornærmelser som har basis i livet utenfor spillet vil bli slått hardt ned på.

Det er strengt forbudt å utgi seg for å være en moderator. Forsøk på dette vil føre til straff. Vennligst ikke gi ammunisjon til "forumtrollene" og ikke svar på tråder som vil med stor sannsynlighet bli slettet.

Spillere har ikke lov til å provosere moderatorene på et personlig plan. Tråder laget for å skape konflikt mellom spillere og en del av teamet vil bli slettet og forfatteren vil få en streng straff.

Spillere som med vilje motarbeider byggingen eller utvidelsen av samfunnet" vil bli nektet adgang til forumet.


Posting av tråder eller svar

Før du poster vær klar over at det er ditt ansvar at det du poster følger forumets regler. Dersom du er usikker kontakt en moderator.

Offtopic Posting

Vennligst bare svar på tråder eller poster som er relevante og som relaterer seg til trådens ånd eller tema. Hvis du ikke kan følge relevansen av tråden anbefales at du lar være å poste et svar. Dette gjelder spesiellt poster med bruk av sms språk.

For å unngå repetesjon av argumenter, spesiellt i store tråder så vennligst les hele tråden før du poster et svar.

Posting av bilder

Det er lov å poste bilder uten kommentarer så lenge de uten tvil tilhører trådens ånd eller tema. Bilder skal ikke være større enn 640x480 piksler. Hvis du må poste noe som er større enn dette, vennligst bare bruk link til bildet og ikke selve bildet i tråden. Unntaket på størrelsen er kart. Disse kan være 1000x1000 piksler.

Post i riktig forum

Vennligst tenkt deg om før du poster en ny tråd og forsikre deg om at du poster i riktig forum slik at administratorene ikke må flytte tråden senere. Vær klar over at enkelte underforum kan ha spesielle regler, gjør deg kjent med disse før du poster.

Unngå å repeter tråder eller emner

Før du poster en ny tråd, gjør deg oppmerksom på om dette emnet ikke allerede har en tråd.

Riktig navn på tråden

Vennligst sørg for å ha et relevant navn på tråden når du poster. Vennligst unngå at tråden ikke har et navn som ikke gjenspeiler innholdet. Generelle titler som "spørsmål", "hjelp", "lol" og lignende skal unngåes.

Vennligst les igjennom posten en gang ekstra for å være på den sikre siden når du skal poste. Din tekst kan bli lest av flere hundre spillere, så det er viktig at posten er lett forståelig.

Still smarte spørsmål! Quote bare relevante deler av en post slik at tråder ikke blir unødvendig lange.

Gramatatikk feil

Det er ikke lov å rette en annen spiller på hans bruk av gramatikk. Hvis gramatikken til en spiller er så ille at innholdet i posten blir borte, så kan man bruke "rapporter" funksjonen for å gjøre en moderator eller administrator oppmerksom på posten.

Ekstremt innhold

Alt som er politisk ekstremt, pornografisk, ulovlig eller usømmelig er strengt forbudt i dette spillet, uansett om det er postet eller referert til. Rasisme eller nasjonalistiske bemerkninger er ikke lov, selv om dette er ment som en spøk. Å nevne dopingmidler er lov men kommentarer som henviser til bruk eller promoterer bruken av slike midler er strengt forbudt. Banning er ikke lov. Vennligst også vær klar over at å skjule et banneord som for eksempel "f*en" ikke er tillatt. Det er fortsatt et banneord og dermed er forbudt.

Materiale som har opphavsrett

Vennligst ikke bruk materiale som har opphavsrett i noen av dine poster.

Rapportere poster

Alle medlemmer har retten til å rapportere poster som er laget av medlemmer på dette forumet. Funksjonen skal bare bli brukt til å rapportere poster som bryter med forumets regler og må også inneholde en grunn til at posten ble rapportert. Etter rapporten har blitt sendt vil den bli sjekket av en moderator. Misbruk av rapport systemet er forbudt og de som misbruker dette systemet vil bli gitt en advarsel og i ekstreme tilfeller utestengt.


Klager på andre spillere

For å rapportere brudd på regler på andre spillere relatert til spill hendelser vennligst bruk support systemet. Vennligst ikke lag klage tråder i forumet. Alle referanse til spillrelaterte utestengelser, diskusjoner rundt utestengelser eller juks er forbudt. Teamet til Tribal Wars skal opptre diskre til enhver tid for å opprettholde anonymitet og vi forventer at spillere gjør det samme. Dette gjelder både forum moderatorer samt spill relaterte moderatorer.

Se på seksjonen moderering for mer informasjon om forum moderasjon.
Signaturer og Avatarer


Avatarer skal ikke være større enn 85x85 Pixler. Animerte bilder og linker med referanse ID`er er ikke tillatt.

Signaturer

Signaturen kan maks inneholde:

1 stk en linjers sitat og 2 stk linjer med tekst eller en stk 2 linjers sitat og 1 stk linjer med tekst eller en stk 3 linjers sitat og da ingen linjer med tekst. eller 1 stk bilde med maks 60 pixler høyde og 2 linjer med tekst. eller 6 linjer med tekst. eller 1 stk bilde med maks 80 pixler i høyde og ingen linjer med tekst.

Grunnet et par misforståelser må følgende gjøres klar: 6 linjer er maksimum på en signatur, og et sitat tar 3 linjer + teksten. så derfor vil ikke dette stemme helt overens med antall linjer, men det blir riktig totalt sett.

Teksten må være normal størrelse eller mindre, bruk av større størrelse enn standard for forumet er ikke tillatt.

Andre kombinasjoner som ikke følger disse reglene er ikke tillat og vil bli straffet med en infraksjon. Bildet kan ikke gå over 700 pixler i bredde.

Signaturer skal ikke inneholde sitater med banning, seksualitet, fornærmelser eller ikke noe annet som bryter med forumets regler. Animerte bilder (størrelse er irrelevant) og referanse ID`er er forbudt. Å drive reklame for andre spill er strengt forbudt. Sitat generatorer (eksempel er de fra factorizer er forbudt.

Spoilere i signaturer

Spoilere er tillatt i signaturer, og de telles som et sitat. Høyden av inneholdet kan i enkelte tilfeller bli større enn det som er tillatt for forumet ellers. (Dette er fordi selve innholdet av en spoiler kan gjøre at total høyde blir høyere enn normalt og dermed innvirker på muligheten for å lese forumet så lett som mulig).

Vennligst også vær klar over at alle andre signatur og forum regler fortsatt gjelder, bilder må være innenfor forumets maks størrelse (640x480 pixler), og at uanstendig ordbruk og linker ikke er tillatt, etc etc.

Moderering

Moderatorene i dette forumet er frivillige som er rekruttert av Community Manageren eller Assisterende Community Manageren. De kommer i følgende form:

Forum Moderator: Har bare rettigheter i de spesifikke forumene de modererer. De vil moderere på en fornuftig og rettferdig måte, og vil svare på spørsmål som er relatert til arbeidsoppgaven så sant er mulig.

Spillrelatert Moderator: Moderator som ikke er relatert til forumet. NB! Nå i oppstarten av det nye teamet har alle teammedlemmene litt overlappende funksjoner både spill relatert og forum relatert.

Super Moderatorer: Når teamet blir større og spillet vokser vil disse dukke opp, Disse vil overse forumet generellt og ha spesifike arbeidsoppgaver.

Hvis du har et problem med modereringen i et under-forum eller forumet generelt ikke lag en tråd om dette. Kontakt en moderator med ditt problem og vi vil gjøre vårt beste på å forklare årsaken og rette på dette dersom det er et eksisterende problem. Å lage tråder om slikt skader både dere spillere og teamet generelt sett og vil ikke føre til noe konstruktivt.

Hvis du ønsker å lage en tråd om moderering, vennligst kontakt den relevante moderatoren først.

Moderatorene har en meget vanskelig jobb, det er meget hardt å holde balansen mellom et fornuftig forum men samtidig holde det morsomt på en daglig basis, og de får også mange negative kommentarer og regelrett sjikanering. Vi ber om at alle spillere forholder seg høflige når man prater med en moderator. Dette vil gjøre jobben de`s mye lettere og da vil og forumet være et mye bedre sted.

Vennligst vær oppmerksom på at de fleste moderatorene fortsatt spiller TW selv! De har like mye rett som en spiller til å lage en tråd eller svare på en tråd fra et spillers ståsted som alle andre. Så sant det er mulig så skal en moderator ikke være involvert i samme verden som han spiller på, men grunnet at vi har så få verdener så KAN det oppstå interessekonflikter her. Dette skal da rapporteres på en saklig måte til Community Manager eller Assisterende Community Manager.

Straff Brudd på reglene vil føre til en advarsel og så til straffer ved gjentatte brudd på reglene. Hvis man har fått en forum utestengelse så er det strengt forbudt å lage nye kontoer for å unngå denne utestengelsen. I ekstreme tilfeller så kan en permanent utestengelse både for forum og spillet bli gitt hvis det er gjentatte brudd på å unngå forum utestengelse eller andre ekstreme ting.

Moderatorene har muligheten til å editere eller slette poster, eller lukke tråder. Vennligst følg instruksjonene som blir gitt av en moderator. Klager på en moderators oppførsel skal gå via Community Manager eller Assistant Community Manager.

Tråder eller poster som motarbeider teamet her på tribalwars.no vil bli stengt eller slettet. Er man uenig ta det via support systemet eller kontakt Community Manager eller Assistant Community Manager.

Hvis du merker din post er endret eller slettet så ble dette gjort av en grunn. Unngå og lag eller endre denne på nytt. Hvis du føler at det er nødvendig, send en privat melding til den ansvarlige moderatoren med spørsmål om hvorfor dette ble gjort.

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi forbeholder oss retten å gi en advarsel, infraction eller en utestenging til spillere selv om de ikke har brutt de gitte forumreglene.


Annet

Bruk av private meldinger - Samtaler, diskusjoner og krangel mellom to personer skal ikke bli gjort på forumet. Vennligst benytt private meldinger systemet eller andre måter å kommunisere på (for eksempel IRC, Skype, MSN eller lignende)

Reklame - Tråder og/eller poster som er laget kun for promotering eller reklame for andre internettsider uten noe tilknytning til tribalwars er forbudt. Referanse id linker og andre spill relaterte linker er strengt forbudt. Diskusjon vedrørende andre spill er tillatt.

Er du usikker på om noe følger reglene eller ikke, vennligst kontakt en moderator før du gjør det som du er usikker på. Vi vil svare så fort som mulig om dette er mulig eller ikke.

Norsk Lov - Forumet følger norsk lov, dvs at alle tråder eller poster som bryter med norsk lov ikke er tillatt.

Endring av regler - Dersom noen regler blir utdaterte eller lignende så kan reglene bli endret uten varsel. Hvis det er store endringer som påvirker til stor grad vil dette bli annonsert.
Merk! Eventuelle endringer i reglene vil først bli endret på hovedsidene (selve forumet og Ingame). Du finner reglene som til enhvertid er gjeldene på denne siden.Tilbake til hovedsiden.