Fra Tribalwars Wiki NO
Hopp til: navigasjon, søk

Hvordan sende 100 fake på max 10 min!

Om du ikke bruker favoritter (Den burde være tom for at en skal slippe å tenke så mye når en gjør dette.) til noe , og har lyst på en metode å sende 100 fake på 10 minutter max, les dette:

- Åpne alle byene du skal fake i "faner" .. (Høyreklikk på byene, og velg "åpne link i ny fane" eller "Open link in new tab", eller hva det nå står hos deg.) [En måte å gjøre dette raskere på er å holde inn CTRL og venstreklikke på byene. Sparer fort et par minutter med det. Fungere i hvert fall i firefox, IE og Chrome. I Opera er det ctrl + shift og venstreklikker med musa.]

- Så når alle du skal fake er åpnet, setter du musa over "legg til i favoritter", og trykker ctrl+F4 for å lukke fanen etter at du trykker med musa.. (Eller hva du må trykke i din internett browser for å lukke en fane.) Så det blir, trykk, lukk, trykk, lukk, trykk, lukk, trykk, lukk.. (Til alle er lagt til.)

- Så når du skal sende fake, så gå på en gruppe hvor alle byene har 1 eller flere RAM.. Så, på første byen, tast inn 1 RAM, (HUSK AT SCRIPTET SOM SETTER INN IKKE ER LOV Å BRUKE, sett den inn manuelt!) trykk på » Favoritter, velg øverste byen, og vinduet vil lukke seg. Trykk så send, og OK ..

- Så bruker du pilen til siden så du kommer til neste by, sett inn 1 RAM, trykk på » Favoritter, slett den øverste byen [Har alt sendt mot den.] (vinduet forblir åpent,) velg den byen som da kommer øverst, og vinduet vil lukke seg. Trykk så send, og OK ..

Så bruker du pilen til siden så du kommer til neste by, sett inn 1 RAM, trykk på » Favoritter, slett den øverste byen (vinduet forblir åpent,) velg den byen som da kommer øverst, og vinduet vil lukke seg. Trykk så send, og OK ..

...

Gjenta til alle byene du la til i favoritter er sendt mot, og så slett den siste byen fra favoritter.

Blir en sånn fin "rundtur" med musa, og etter att en har sendt ett par ganger sånn, så går det nesten helt av seg selv.. Er nesten litt kjipt når en går tom for byer i favoritt lista si. Ofte jeg har angret på at jeg ikke la til noen flere før jeg begynte. Går veldig kjapt, og er nesten litt meditativt. ;)