Oversikter

Til navigasjon

Med oversikter kan du veldig enkelt holde oversikten over kontoen din. I den oversiktsmenyen har du flere du kan velge mellom, og vi skal forklare deg hva det forskjellige er.

• Kombinert: Sammendrag av produksjon, forskning og tropper i byen.
  • Produksjon: Her ser du hva du produserer i de forskjellige byene.
  • Transporter: Enkel og grei oversikt over hvor mange handelsmenn du har ute.
  • Tropper: Oversikt over dine egne tropper som er i byene og utenfor.
  • Kommandoer: Alle dine utgående angrep og støtte kommer her. Du kan også sjekke retur på troppene dine på denne oversikten.
  • Innkommende: Angrep/støtte som du får mot deg kommer her.
  • Bygninger: Oversikt over nivåer på bygningene dine. Her kan du oppgradere direkte fra oversikten ved å klikke på den lille hammeren til venstre.
  • Forskning: Oversikt over dine forskninger i alle byene. Grønn betyr at det er utforsket og brunt betyr at det ikke har blitt utforsket enda.
  • Grupper: Her kan du legge til og fjerne landsbyer i grupper.

Overview combined.jpg