Støtte

Til navigasjon

Støtte

Det skjer ofte at en annen spiller i stammen din eller en venn trenger din hjelp. Du kan sende vedkommende ressurser, men du kan også sende enheter som støtte. For å gjøre dette går du inn på samlingsplassen og skriver inn målkoordinatene og antall enheter du vil sende. Til slutt klikker du på "Støtte", godkjenner med "ok", og enhetene dine er på vei.

Når du sender med paladinen ut som støtte, går alle troppene betydelig raskere, dvs. med paladinens hurtighet.

Når dine støtteenheter blir angrepet i en annen landsby får du en rapport som viser hvor mange enheter du har mistet. Du ser ikke hvem som angrep eller hva den spilleren angrep med. Når enhetene ikke behøves i den landsbyen de er i kan du trekke dem tilbake. For å gjøre dette går du til samlingsplassen og klikker på "tropper". Der bestemmer du om du vil trekke noen eller alle hjem igjen.

Tropper i andre byer

Tilbake til Grunnleggende