Fra Tribalwars Wiki NO
Hopp til: navigasjon, søk

Ønsker du å følge med på hvordan det går med stammen din? Eller ønsker du kanskje å se hvordan stammen din gjør det i krigen? Kanskje du ønsker å sette opp et kart.

Uansett så finnes de rette verktøyene for nettopp dette. Under her står det en liten oversikt over forskjellige verktøy som kan være ganske så nyttig for deg.
TWstats: - Et veldig fint verktøy du kan bruke dersom du ønsker å lage et kart over stammen din. Du kan også sjekke opp en spiller her for å sjekke stammehistorikk og byer som har blitt adlet/mistet. Er det en krig du ønsker å følge med på, så kan du gjøre dette her med krigsstatestikker.... og mye mye mer.

TWplus: - Mye av det samme som twstats. Du kan sjekke kart, spillere, stammer, verdensinformasjon ect. Største forskjellen på twstats og twplus er at det ser ut til at det kun er verden 6 som ligger inne her. Dette betyr at du ikke får opp informasjon om de andre verdene.

TWmaps: - Med dette verktøyet får du direkte oversikt over hvordan kartet ser ut. Med dette verktøyet kan du markere spillere, landsbyer og stammer. Du kan få opp en spillerliste på spillere som er i en stamme og du kan sjekke historiskdata for den stammen. Dette er det komplette verktøyet!


Tilbake til hovedsiden.