Hovedside2

Til navigasjon

Velkommen til Tribal Wars wiki!

Dette er en Tribal wars wiki. Den består av alt fra guide om
hvordan en adelsmann fungerer til informasjon om en stamme.

Finner du ikke det du leter etter?

Hjelp oss med å forbedre wikien ved å detaljere hva du leter etter
i en ticket eller ved å spørre etter det i Ønskede sider.

Du kan også lage din egen side her i wikien ved å bare fylle
inn ønsket navn i linken, for deretter å velge opprett side.
For eksempel http://wiki.tribalwars.no.com/wiki/Test

Hvorfor registrere seg?

Vi trenger DIN hjelp til å få Tribal Wars Wiki til å bli komplett.
For å kunne legge inn artikler må man være en registrert bruker.

Trenger du noe å gjøre?